Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Bezoekers Gentse Feesten 2022

Rekorddrukte op eerste dag Gentse Feesten

180.000 bezoekers genieten van feestelijke sfeer

Zondagmiddag tellers op rood

De Gentse Feesten zijn met een daverende start begonnen. Op de eerste dag lokten de festiviteiten maar liefst 180.000 bezoekers naar de binnenstad. Dat zijn er zo'n 20.000 meer dan vorig jaar.

De drukte was vooral groot op zondagmiddag, toen de tellers op rood sprongen. Op het hoogtepunt waren er meer dan 100.000 mensen tegelijk aanwezig. De feestelijke sfeer was overal voelbaar, met muziek, dans en gezelligheid in overvloed.

De Gentse Feesten zijn een jaarlijks terugkerend volksfeest dat 10 dagen duurt. Het festival trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers naar de stad Gent. De feesten staan bekend om hun unieke sfeer, met straattheater, muziekoptredens en culinaire hoogstandjes.

De rest van de week wordt er nog meer feestvreugde verwacht. Het programma is gevuld met een keur aan artiesten, voorstellingen en activiteiten. De organisatie roept bezoekers op om op tijd te komen en rekening te houden met de drukte. Ook wordt aangeraden om het openbaar vervoer te gebruiken, aangezien parkeerplaatsen schaars zullen zijn.

De Gentse Feesten zijn een hoogtepunt op de Belgische festivalkalender en een must-see voor iedereen die van een bruisende en feestelijke sfeer houdt.


Comments